• Her er du:
  • Hjem
  • Leveringstid og fraktvalg

Leveringstid og fraktvalg

Vår leveringstid skal være den beste i bransjen!

Vi pakker bestillingen din innen 12 timer (mandag-fredag) og sender den ut vanligvis samme dag og senest innen 24 timer fra vi har mottatt din bestilling. Vanlig leveringstid på pakker fra oss er 1-4 dager. (1-2 dager til Sør-Norge og 2-4 dager til Nord Norge). Alle pakkene blir sendt fra Stavanger.  Vi gjør oppmerksom på at ved store salg o.l kan leveringstiden bli forsinket.

OBS! Merk ved ulike partinummer, feil i varebeholdning o.l. kan det forekomme forsinkelser.

Vi tilbyr ulike former for levering - Vi velger leveringsmåte for deg (Pakke i postkassen / Mypack).

Hvis vi får lov å velge hvordan vi skal sende pakken til deg (I postkassen eller til din nærmeste butikk) så tilbyr vi frakt for kun kr 59.
Vi vil sende mindre pakker hjem til deg i postkassen eller at den legges på din dørmatte ved dette alternativet. Husk vi er alltid ansvarlig for at pakken skal komme frem til deg.
Større pakker vil vi ved dette valget automatisk sende til nærmeste utleveringsted. Vi samarbeider både med Postnord og Posten.  Vanlig leveringstid på dette valget er 1-4 dager.

Mypack

Ønsker du å hente pakken din på utleveringsted så velger du Mypack. Vi tar kun 69kr i frakt for dette alternativet og gratis frakt over 999kr.
 

Posten Servicepakke

Ønsker du at pakken skal bli sendt med Posten, da velger du Posten Servicepakke som leveringsvalg. Frakt 79kr.