• Her er du:
  • Hjem
  • Leveringstid og fraktvalg

Leveringstid og fraktvalg

Vår leveringstid skal være den beste i bransjen!

Vi pakker normalt bestillingen din innen 24 timer (mandag-fredag) og sender pakken fra vårt lager innen 1-4 arbeidsdager. (Pakken bruker som oftest 1-2 virkedager til Sør-Norge og 5-7 virkedager til Nord Norge på transport)
OBS! Ved salg/kampanjer/helligdager/ekstra stor pågang må ekstra leveringstid påregnes. Ved ulike partinummer, feil i varebeholdningen o.l. kan det oppstå forsinkelser som kan gå utover leveringstiden. Husk å bestille i god tid før helligdager!


Vi tilbyr ulike former for levering:

• ALTERNATIV 1
Dette er det forhåndsvalgte fraktalternativet. Det er det rimeligste fraktalternativet og noen ganger kjøres det "fri frakt"-kampanjer på alternativ 1. Det er pakkens størrelse/innhold som avgjør om denne sendes hjem til deg i postkassen eller om den må hentes på utleveringssted. Dette kan du først se når du har mottatt sporingsnummer på pakken din. Er pakken under 35x25x12 cm så ssendes den hjem til postkassen din. I noen tilfeller legger postbudet pakken på dørmatta, men vi er alltid ansvarlig for at pakken kommer frem.

• ALTERNATIV 2
MyPack: Hent pakken på PostNord utleveringssted - uavhengig av pakkens størrelse.

• ALTERNATIV 3
Posten Servicepakke: Hent pakken hos Posten utleveringssted - uavhengig av pakkens størrelse


Sjekk alltid hvilke priser som er gjeldene når du sjekker ut av handelkurven og forsikre deg at du har valgt det fraktalternativ som du ønsker!