GRATIS FRAKT IDAG!

GRATIS FRAKT IDAG!

  • Her er du:
  • Hjem
  • Leveringstid og fraktvalg

Leveringstid og fraktvalg

Vår leveringstid skal være den beste i bransjen!

Vi pakker normalt bestillingen din innen 12 timer (mandag-fredag) og sender den ut vanligvis samme dag og senest innen 24 timer fra vi har mottatt din bestilling (ikke lørdag/søndag).

Vanlig leveringstid på pakker fra oss er 1-4 dager. (1-2 dager til Sør-Norge og 5-7 dager til Nord Norge). Alle pakkene blir sendt fra Sandnes. OBS! Ved salg/kampanjer -og eller ekstra stor pågang må ekstra leveringstid påberegnes. Ved ulike partinummer, feil i varebeholdningen o.l kan det oppstå forsinkelser som kan gå utover leveringstiden. 


Vi tilbyr ulike former for levering:

Vi velger leveringsmåte for deg (Pakke i postkassen / Mypack).
Hvis vi får lov å velge hvordan vi skal sende pakken til deg (I postkassen eller til din nærmeste butikk) så tilbyr vi frakt for kun kr 59.
Vi vil sende mindre pakker hjem til deg i postkassen eller at den legges på din dørmatte ved dette alternativet. Husk vi er alltid ansvarlig for at pakken skal komme frem til deg.
Større pakker vil vi ved dette valget automatisk sende til nærmeste utleveringsted. Vanlig leveringstid på dette valget er 1-4 dager.


Mypack
Ønsker du å hente pakken din på utleveringsted så velger du Mypack. Vi tar 79kr i frakt for dette alternativet og gratis frakt over 999kr.
 

Posten Servicepakke
Ønsker du å at pakken din skal bli levert med Posten så vleger du Posten Servicepakke. Vi tar 89kr i frakt for dette alternativet.