Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

Dale - Pure Eco Wool

Til OUTLET
60% rabatt

Dale - Pure Eco Wool

85.-  KR
34.-  KR
Velg farge
Velg antall
Anbefalt tilbehør
Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager

Velg Farge

Dale Pure ECO er et økologisk og etisk garnkonsept for deg som vil ha glede og nytte av ullas opprinnelige egenskaper. Og for deg som er opptatt av helse, dyrevelferd og miljø. Les mer om Dales økologiske garn her. Pure ECO Wool er et rundspunnet, lett og mykt garn som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått.
Pure Eco Wool passer til alle typer strikkeplagg, og blir like flott uansett strikketeknikk. På grunn av egenskapene anbefales garnet spesielt til baby og barn, og til alle som verdsetter plagg i den aller beste ullkvaliteten. Dette er et garn til både hverdagsplagg og til sportsaktiviteter som stiller høye krav til kvalitet. Pure ECO Wool kan toves. Husk at du kan strikke med Pure ECO Wool, Natural Lanolin Wool, Lerke og Falk etter samme oppskrift.

Fiberinnhold: 70% økologisk ull og 30% alpakka
Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 112 meter
Strikkefasthet: 21-22 masker i glattstrikk på pinne nr 4 = 10 cm
Anbefalt pinnestørrelse: 4

VASKEINSTRUKSER
Ullvugge 30 °C
Vrenges før vask
Bruk vaskemiddel for ull/silke
Bruk ikke skyllemiddel
Tørkes flatt

NB: Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.