Ferdigstrikk - Setesdal unisex kofte (sort)

Til Unisex

Ferdigstrikk - Setesdal unisex kofte (sort)

1119.-  KR
Velg Størrelse
Velg antall
Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager

Setesdal Koften er den mest kjente tradisjonelle norske koften. Setesdalsmønsteret fra Setesdalen i Sør-Norge er også en av de mest kjente norske strikkemønstrene. Setesdalskoften er laget av 100% ull. Koften er designet med lusestrikk som går igjen blant mange tradisjonelle kofter. I tillegg er koften designet med et korsmotiv som det ble sagt at skulle beskytte mot onde ånder og svart magi. Den tradisjonelle Setesdalskoften kommer med tinnhekter og et brodert bånd med mønster inspirert av rosemalerier.
 

Hvis du ser etter de tradisjonelle og koselige norske genserne og koftene, har Arctic Circle mye for deg. Arctic Circle designer de typiske norske koftene med lange tradisjoner: laget av 100% ull og tradisjonelle mønstre og broderi inspirert av norsk natur og kulturarv. I tillegg til det autentiske designet, kan man også få matchende luer, skjerf, votter og hansker til genserne og koftene, som gir et mer gjennomført antrekk og enda mer varme til kalde vinterdager. Produktene fra Arctic Circle er også perfekte julegaver til hele familien.

Arctic Circle har hovedsakelig designet genserne og koftene sine med en unisex passform som gir det mest tradisjonelle utseendet, Arctic Circle bruker de mest populære norske strikkemønstrene som lusestrikk, Setesdalsmønsteret og åttebladsrosen fra Selbu.

Anmeldelser