Ferdigstrikk - Himmel unisex kofte (blå)

Til Unisex

Ferdigstrikk - Himmel unisex kofte (blå)

1149.-  KR
Velg Størrelse
Velg antall
Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager


Himmel Norsk kofte har et tradisjonelt og autentisk design og er perfekt for kalde dager. Denne Norske strikkekoften er laget av 100% ull. Designet på den norske jakken er en kombinasjon av den tradisjonelle åttebladsrosen fra Selbu og vinterlige snøkrystaller. Himmel ulljakke er også designet med tinnhekter, og et vevet bånd langs jakkeåpningen og rundt halsen.

Hvis du ser etter de tradisjonelle og koselige norske genserne og koftene, har Arctic Circle mye for deg. Arctic Circle designer de typiske norske koftene med lange tradisjoner: laget av 100% ull og tradisjonelle mønstre og broderi inspirert av norsk natur og kulturarv. I tillegg til det autentiske designet, kan man også få matchende luer, skjerf, votter og hansker til genserne og koftene, som gir et mer gjennomført antrekk og enda mer varme til kalde vinterdager. Produktene fra Arctic Circle er også perfekte julegaver til hele familien.

Arctic Circle har hovedsakelig designet genserne og koftene sine med en unisex passform som gir det mest tradisjonelle utseendet, Arctic Circle bruker de mest populære norske strikkemønstrene som lusestrikk, Setesdalsmønsteret og åttebladsrosen fra Selbu.

Anmeldelser