Personvern

Vi tar ansvar for alle personopplysninger gitt til oss. De vil kun bli brukt til den intensjonen de er ment, nemlig i forbindelse med kjøp i nettbutikken. Dersom du krysser av for å motta nyhetsbrev, har du godtatt at Strikkemekka.no kan bruke opplysningene du har oppgitt til å sende deg dette. Du kan når som helst enkelt melde deg av slike tjenester.

Ved bruk av kredittkort på Strikkemekka.no sine sider, er kjøpet trygt forvart gjennom SSL (Secure Sockets Layer), som er en standard for kryptering av informasjon mellom nettbutikk og bank

Vi samler inn og oppbevarer loggdata om hvilke katogorer og produkter våre kunder klikker/søker på. Dette for å kunne lære våre kunder sine kjøpsmønstre og fobredre vårt produktutvalg. Det gjør det også mulig å vise deg relaterte produkter.

Strikkemekka.no selger ikke opplysninger til en tredjepart.  Vi bytter heller ikke noen opplysninger til en tredjepart foruten med naturlige årsaker til betalingspartner og transportør(Posten Norge) som vi er avhengig av å gjøre for å få fullført handelen.