Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

  • Her er du:
  • Hjem
  • Leveringstid og fraktvalg

Leveringstid og fraktvalg

Vi tilbyr 4 ulike frakt alternativer - noe for enhver smak!
Sjekk alltid hvilke priser som er gjeldene når du sjekker ut av handelkurven og forsikre deg at du har valgt det fraktalternativ som du ønsker!


1) HeltHjem -  Vårt rimeligste fraktalternativet!
     Frakt 59,-  Gratis frakt på ordre over 799.-

Vi benytter HeltHjem* til pakker som leveres hjem og PostNord MyPack Collect til pakker som er blir for store til å leveres hjem til deg.
Det er pakkens størrelse/innhold samt leveringsområde som avgjør om pakken sendes hjem til deg eller om den må hentes på utleveringssted. Dette kan du først se når du har mottatt sporingsnummer på pakken din.

* HeltHjem leverer pakker hjem til kunden på dørmatte eller i postkassen. Pakkene leveres over hele landet 6 dager i uken (i enkelte områder leveres pakker ut også på søndag!). Budene til HeltHjem jobber om natten og pakkene blir derfor levert ut før frokost. Alle pakkene har sporing. 
!  Noen ganger kjøres det "gratis frakt" kampanjer på HeltHjem fraktalternativ - Velger du et annet frakt-alternativ vil dette ikke inngå i "gratis frakt" - kampanjen 
! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) POSTNORD MyPack Collect - PostNord utleveringsted
     Frakt 89,-


Hent din pakke på PostNord utleveringssted uavhengig av størrelse. Må hentes ut med legitimasjon og signatur. Ligger i 14 dager på utleveringssted før den returneres som uavhentet.
Les mer om PostNord Mypack Collect her


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) POSTEN Klimanøytral Servicepakke - Posten utleveringssted
     Frakt 119,-

Hent din pakke hos Posten utleveringssted uavhengig av pakkens størrelse. Ligger i 14 dager på utleveringssted før den returneres som uavhentet.
Les mer om Posten Bring sin Klimanøytral Servicepakke her

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


4) DHL Ekspress
     Frakt 199,-


Levering på 1-2 dager (man-fre) til nesten hele Norge! Ordren behandles innen 12 timer og vil bli prioritert. SMS med estimert leveringstidspunkt og pakken utkjøres til din adresse. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi pakker normalt bestillingen din innen 24 timer (mandag-fredag) og sender pakken fra vårt lager innen 1-4 arbeidsdager. (Pakken bruker som oftest 1-3 virkedager til Sør-Norge og 5-7 virkedager til Nord Norge på transport)


OBS! Ved salg/kampanjer/helligdager og ferier/ekstra stor pågang må ekstra leveringstid påregnes. Ved ulike partinummer, feil i varebeholdningen o.l. kan det oppstå forsinkelser som kan gå utover leveringstiden. Husk å bestille i god tid før helligdager!