Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

Vi jobber doble skift for å få ut pakkene raskest mulig. Vi tilbyr hjemlevering! 

  • Her er du:
  • Hjem
  • Retur og bytte

Retur og bytte

30 DAGERS RETURRETT  OG BYTTE - SLIK GJØR DU:

1. Legg ordreseddelen/følgeseddelen sammen med det du skal returnere. Bruk orginal embalasje (eller annen tett forpakning).
2. Returseddel ligger i pakken, fest denne utenpå pakken (eller du finner den ved å  klikke her  og koden er Strikkeretur ( returseddel link: https://my.postnord.no/privat/return/booking/code?schema=C2bReturnCode
3. Lever pakken til nærmeste PostNord utleveringsted  (IKKE Posten Norge!)

NB! Vi belaster deg for returporto kr 69 når vi har behandlet returen din.
TIPS: Ta vare på sporingsnummeret på returpakken til returen er behandlet.


Hvis du ønsker å bruke annen forsendelsemetode enn vår returseddel gjøres det for egen regning og sikkerhet (utgifter ettergives ikke uavhenging av returårsak).

• Når vi har behandlet din retur vil Klarna oppdatere fakturaen eller tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra faktura og du vil få tilsendt ny. 
• Det kan være smart å fryse fakturaen din om forfallsdatoen er like rundt hjøret slik du unngår purringer! Behandlingstid på retur er opp til 1-2 uker  fra vi har mottatt returpakken - da er det greit å stoppe fakturaen inntil vi får refundert   varen(e) du returnerer. Kontakt Klarna på www.klarna.no eller tlf 21018991 for å avtale dette med dem direkte.


BYTTE - SLIK GJØR DU:

1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til og skriv ned det nye ordrenummeret på pakkseddelen som du legger med i returen - VIKTIG!
2. Returseddel ligger i pakken, fest denne utenpå pakken (eller du finner den ved å  klikke her  og koden er Strikkeretur ( returseddel link: https://minside.postnord.no/public-services/booking-return 
3. Lever pakken til nærmeste PostNord utleveringsted  (IKKE Posten Norge!)

TIPS: Ta vare på sporingsnummeret på returpakken til returen er behandlet.
Du blir ikke belastet for returfrakt når du legger inn en ny bytteordre men betaler frakt på ny bytteordre.

• Det kan være smart å fryse fakturaen din om forfallsdatoen er like rundt hjøret slik du unngår purringer! Behandlingstid på retur er opp til 1-2 uker  fra vi har mottatt returpakken - da er det greit å stoppe fakturaen inntil vi får refundert varen(e) du returnerer. Kontakt Klarna på www.klarna.no eller tlf 21018991 for å avtale dette med dem direkte.
 

OBS! Dersom du ikke betaler faktura innen forfall og heller ikke gir beskjed til Klarna at varene returneres og faktura skal fryses i påvente av behandlingstid på returen vil det påløpe purregebyr fra Klarna på den ubetalte fakturaen! Eventuelle purregebyr står kunden selv ansvarlig for å dekke. Kontakt Klarna på www.klarna.no eller tlf 21018991 for å avtale dette.  

 

Retur av posten servicepakke og DHL Express.
Posten servicepakke / DHL Express er en ekstra betalt garanti fra kundens side for at pakken skal leveres til deres nærmeste postkontor/ hjem på døren og tilbakebetales ikke ved retur.


Hvis du ønsker å bruke annen forsendelsemetode enn vår returseddel gjøres det for egen regning og sikkerhet (utgifter ettergives ikke uavhenging av returårsak)

Retur sendes til:
Strikkemekka.no
Postboks 8
4068 Stavanger