Viking - Reflex

Til Viking Garn

Viking - Reflex

69.-  KR
Velg antall
Anbefalt tilbehør
Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager

VIKING - REFLEXGARN!

-PERFEKT FOR HØST - OG VINTERSESONGEN

Reflex fra Viking er garnet for deg som vil bli sett i mørket. "Reflex" er et skjønt og slitesterkt garn, som passer til forskjellige former for tilbehør eller som effektgarn i luer, skjerf eller vanter. Garnet er superanvendelig til de mørke høst - og vintermånedene. Med refleksgarnet i ditt strikkeprosjekt, blir du garantert sett i trafikken!

Et refleksgarn er faktisk som et vanlig garn. Det spesielle ved denne typen garn er at det er spunnet en reflekterende tråd i den, slik at når lys fra feks billykter e.l treffer plagget - vil plagget lyse opp som en stor refleks, - smart ikke sant? Det er ikke noe spesielt du må huske på når du strikker med refleksgarn. Du bruker den på akkurat samme måte som hvilket som helst annet garn.

Er det ikke fantastisk å kunne ha på seg tilbehør som ikke bare er varme og stilige, men som også gjør at du synes i mørket og reduserer risikoen for uhell i trafikken? Med refleksgarn kan du strikke for eksempel luer, votter, skjerf, buff, leggvarmere, vognteppe og mye mer - listen over smarte bruksområder for refleksgarnet er uendelige. I dagslys er det ingen forskjell mellom vanlig garn og refleksgarn, så klær som er laget i refleksgarn, ser ut som alle andre plagg. Imidlertid er det stor forskjell mellom dem i mørket, siden refleksgarnet, i motsetning til andre garn, er det svært godt synlig i mørket og dermed reduserer risikoen for uhell.

Fiberinnhold: 50% ull, 34% polyester og 15% reflex tråd.

Strikkepinne 3.5
3.5
Strikkefasthet 22
22
Alm. vask 30
30 grader
Garnkvalitet 50 g = 84 meter
  50 g = 84 meter